SLOVENSKÉ BRYNZOVÉ HALUŠKY Zdenka | 28.10.2015 | Hlavní jídlo | Žádné komentáře INGREDIENCE brambory 1 vejce mouka polohrubá sůl špek brynze POSTUP PŘÍPRAVY Brambory nastrouháme, přidáme vejce a mouku. Related Posts Chráněno: KUŘECÍ ŠPÍZ V POMERANČOVÉ MARINÁDĚ Žádné komentáře | Lis 16, 2020 KUŘECÍ NUDLIČKY NA ČÍNSKÝ ZPŮSOB S JASMÍNOVOU RÝŽÍ Žádné komentáře | Kvě 29, 2016 KÝTA S CIBULI Žádné komentáře | Lis 20, 2016 Chráněno: PENNE S KUŘECÍM MASEM A HŘÍBKOVOU OMÁČKOU Žádné komentáře | Srp 5, 2018 About The Author Zdenka Add a CommentPro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.