KUŘECÍ SMĚS S KAPIÍ A ŽAMPIONY
|INGREDIENCE
- 200 gramů kuřecích prsou,
- 200 gramů žampionů,
- 1 jarní cibulka
- 1 kapie,
- 2 stroužky česneku ,
- olej,
- omáčka BBQ,
- worchesterová omáčka,
- solamyl
POSTUP PŘÍPRAVY
Maso si nakrájíme na proužky a naložíme alespoň na hodinu do směsi worchesteru, česneku a solamylu /1 lžička/.
Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky, kapii na kostičky, jarní cibulku na plátky. Maso zprudka opečeme ze všech stran, po třech minutách jej vyjmeme a přidáme žampiony. Opékáme nesolené /pustily by šťávu/ tři minuty, pak přidáme cibulku a papriku. Po třech dalších minutách vrátíme do směsi maso, přidáme omáčku BBQ, worchesterem, osolíme, opepříme /kdo chce, může použít chilli/ a krátce prohřejeme. Jedná se o minutkovou úpravu, ze lenina musí být na skus. Podáváme s bílým pečivem nebo rýží.