GULÁŠOVKA RYCHLEJŠÍ
|INGREDIENCE
- Asi 300 g hovězího masa (měla jsem přední),
- 2 velké brambory,
- 1 velká cibule,
- 1 paprikový lusk(měla jsem bílý),
- 1 kocka masoxu,
- 4 stroužky česneku,
- 1 malý rajčatový protlak,
- mletá paprika,
- pepř,
- libeček,
- drcený kmín,
- majoránka,
- hladká mouka,
- kus sádla,
POSTUP PŘÍPRAVY
Maso si uvaříme vcelku den předem, ne úplně doměkka. Do hrnce na sádlo dáme nakrájenou cibuli na menší kousky, studené maso si nakrájíme na čtverečky a když je cibulka opečená, přidáme a necháme chvíli osmažit. Pak nasypeme pepř, mletou papriku, zalijeme vývarem co jsme vařili maso, přidáme masox, rajčatový protlak, kmín a česnek, paprikový lusk, který pokrájíme na malé proužky a necháme vařit. Později dáme pokrájené brambory na čtverečky jako maso, vhodíme libeček a majoránku, vaříme až brambory změknou a nakonec polévku zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody a dosolíme.