GULÁŠOVKA RYCHLEJŠÍ

INGREDIENCE

  •  Asi 300 g hovězího masa (měla jsem přední),
  • 2 velké brambory,
  • 1 velká cibule,
  • 1 paprikový lusk(měla jsem bílý),
  • 1 kocka masoxu,
  • 4 stroužky česneku,
  • 1 malý rajčatový protlak,
  • mletá paprika,
  • pepř,
  • libeček,
  • drcený kmín,
  • majoránka,
  • hladká mouka,
  • kus sádla,

POSTUP PŘÍPRAVY

Maso si uvaříme vcelku den předem, ne úplně doměkka. Do hrnce na sádlo dáme nakrájenou cibuli na menší kousky, studené maso si nakrájíme na čtverečky a když je cibulka opečená, přidáme a necháme chvíli osmažit. Pak nasypeme pepř, mletou papriku, zalijeme vývarem co jsme vařili maso, přidáme masox, rajčatový protlak, kmín a česnek, paprikový lusk, který pokrájíme na malé proužky a necháme vařit. Později dáme pokrájené brambory na čtverečky jako maso, vhodíme libeček a majoránku, vaříme až brambory změknou a nakonec polévku zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody a dosolíme.

20160825_160446

Add a Comment